Продовжується робота щодо забезпечення соціально-незахищених категорій громадян Сухополов’янської ОТГ продуктами харчування.

Зокрема, сьогодні сільський голова Денис Росовський та заступник сільського голови Сергій Проценко відвідали сім'ї у с. Полова, Сухополова, Пирогівці та передали вручили продуктові набори. Ця допомога одноразова, але в період карантину вкрай необхідна. Продуктовий набір стане у нагоді завжди. За надану допомогу в черговий раз висловлюємо подяку Народному депутату України Валерію Дубілю, Всеукраїнському об’єднанню «Батьківщина» та голові громадського руху «Оновлення» Сергію Коровченку. Дана робота буде продовжена.

28 квітня — День охорони праці

Згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006, щороку 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці. Цьогоріч він присвячений боротьбі з пандемією смертельно небезпечної недуги — коронавірусної хвороби COVID-19. Девіз — «Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя».

Продовжуємо роботу по забезпеченню медичних закладів громади засобами захисту

На виконання розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Андрія Подорвана місто Прилуки визнано осередком спалаху інфекційної хвороби. З урахуванням цього 27 квітня поточного року на території громади продовжено роботу по забезпеченню 21 медичного закладу громади, де працює 65 медичних працівників, включаючи Прилуцьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини, засобами захисту: захисними костюмами, респіраторами, медичними халатами, деззасобами, захисними окулярами та захисними масками.

Сухополов'янська ОТГ закликає не відвідувати кладовища під час поминальних днів!

За довгі роки у нас склалася традиція - відвідувати могили своїх рідних під час поминальної неділі, після Великодня. Цього року через поширення епідемії коронавірусу та карантинні обмеження будь-які додаткові контакти з людьми можуть бути небезпечними. Не варто відвідувати кладовища під час поминальних днів.

Соціальна кампанія #Підтримую Лікарів!

Червона стрічка з вузликом є символом єднання та солідарності з українськими медиками. Вона ніби єднає українців і лікарів в одну лінію підтримки.

Оперативна інформація по коронавірусу на Чернігівщині станом на ранок 24 квітня

Учора, 23 квітня, ПЛР-тестуванням підтверджено коронавірусну інфекцію у жителя Чернігова. Це чоловік, дружину якого з діагнозом коронавірус раніше госпіталізовано до 2-ї міської лікарні. 13 квітня він повернувся із Російської Федерації через пункт пропуску «Бачівськ» у Сумській області. Наразі він знаходиться на амбулаторному лікуванні під наглядом сімейного лікаря.