Нова послуга від Державної міграційної служби України

Нова послуга від Державної міграційної служби України

З 28.05.2020  підрозділами  ДМС, ДП «Документ» та ЦНАП ( в Чернігівській області це Чернігівський та Прилуцький) запроваджується реалізація експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини шляхом забезпечення можливостей фізичним особам віком від 14 до 18 років під час оформлення паспорта громадянина України вперше за їх бажанням одночасно зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків платником податку без заповнення та подання облікової картки фізичної особи-платника податків чи будь-яких інших документів.

Шановні громадяни!

Шановні громадяни!

з 25.05.2020 року УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи працюватимуть у звичайному режимі, за звичайним графіком https://dmsu.gov.ua/chernihiv.

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН !!!

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН !!!

Шановні друзі! У зв’язку з тим, що карантин продовжено до 22.05.2020 року, хочемо нагадати, що УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи надають адміністративні послуги суб’єктам звернення у ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ та за ОКРЕМИМ ГРАФІКОМ https://bit.ly/2wdUDay

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН !!!

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН !!!

У зв'язку з святкуванням Великодня міграційна служба України в Чернігівській області буде працювати за наступним графіком: