Шановні освітяни! Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників освіти. Ваша професія – найблагородніша серед інших. Вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради.

Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Низький уклін Вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Хай засіяна невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки в житті.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України.