На жаль, війна забирає найкращих…

13 найкращих синів Прилуччини віддали найцінніше – своє життя за наше мирне небо.

Сьогодні в Дідовецькому районному будинку культури за участі та сприяння Сухополов'янського сільського голови Дениса Росовського, голови райдержадміністрації Олесі Кісленко, голови районної ради Василя Малика відбулося урочисте відкриття виставки «Прилуччина блок-пост пам’яті», головними експонатами якої є персональні речі загиблих у російсько-українській війні Героїв, наших земляків. Особисті речі розміщені у вітринах — ящиках від боєприпасів. Головною метою відкриття даної виставки є те, щоб якомога більше людей змогли дізнатися про подвиг наших земляків. Подібна виставка створена та функціонує в області з 2018 року.

Фото без опису

Під час заходу присутні переглянули біографічний фільм про наших Героїв-земляків, дізнались багато цікавих фактів з їх особистого життя.

Вперше на виставці для широкого загалу були представлені картини молодої художниці Інни Бойко, доньки загиблого Валентина Бойка та роботи Людмили Григорівни Матяш, матері загиблого Григорія Матяша, виконані в стилі «ошибана».

Сухополов'янський сільський голова Денис Росовський під час свого виступу подякував сім’ям загиблих Героїв за їх найдорожчих в світі людей. Пам’ятати про подвиг їхніх синів, чоловіків, братів, батьків є нашим святим обов’язком!

Висловлюємо вдячність за підтримку у підготовці зазначеного заходу директору ТОВ «Прилуцький хлібодар» Миколі Супруненку, директору ТОВ «Ресурс-Агро» Миколі Марусенку та ФОП Юрію Цибенку.

Фото без описуФото без описуФото без опису