10 листопада добігла до завершення каденція депутатського корпусу Сухополов’янської ОТГ 7-го скликання. За десять місяців роботи депутати цього скликання 14 разів збиралися на засідання сесій, стільки ж на засідання постійних депутатських комісій.

Цей депутатський корпус увійде в історію, як дуже професійний, продуктивний, ініціативний та конструктивний. У нас було багато дискусій, обговорень, але всі вони були лише в одному напрямку - зробити громаду кращою.

Щиро дякуємо кожному з депутатів. Залишайтесь і надалі такими енергійними, активними і невтомними, а будь-які повороти долі нехай відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив. Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною, нехай кожен день буде осяяний почуттям любові до громади та людей, а людська шана буде подякою Вам за потрібну працю та чуйність, уміння творити добро.

Незабаром розмір Сухополов’янської ОТГ збільшиться, тож і роботи додасться. Віримо у те, що депутати вже прийдешньої каденції також працюватимуть задля добробуту людей, не акцентуючи увагу на своїх політичних поглядах чи переконаннях.

Після останнього засідання сесії спільно з в.о. старост – фото на згадку.

Фото без опису