З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

В зв’язку з цим, просимо поширити інформацію серед зацікавлених осіб щодо участі у вебінарі на тему: «Законодавчі зміни у період карантину. Їх наслідки для бізнесу», який відбудеться 19 листопада 2020 р. о 11.00 за участі представників:

- Головного управління ДПС України у Чернігівській області;

         -Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги;

        -  Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області;

        -Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

Будемо вдячні за надання інформації щодо учасників в зазначеному заході до 15.00  17 листопада 2020 року на електронну адресу Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» fondppcn@ukr.net (контактна особа Фінюк Марія, моб. телефон 067 524 36 65). 

Для участі необхідно буде перейти за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=fDxItSHmQ0M у зазначений час в день проведення заходу, а за відсутності можливості взяти участь у зазначений час, даний вебінар можна переглянути пізніше у запису.

Участь у заході безкоштовна.