За працевлаштування безробітних – компенсації роботодавцю

Для тих роботодавців, які вміють рахувати свої гроші та цінувати час, компенсаційні виплати від служби зайнятості за працевлаштування безробітних, безперечно, є вигідною пропозицією. Адже це - можливість і потрібних працівників знайти, і водночас зекономити кошти підприємства. У цьому переконалися на ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант», яка давно співпрацює з обласною службою зайнятості.

За матеріалами СБУ винесено вирок редактору луганської газети, який публічно закликав приєднатися до рф

За матеріалами Служби безпеки України до 5 років позбавлення волі заочно засуджено редактора проросійського видання «Сватовский вестник», який публічно закликав приєднатися до рф.

За матеріалами СБУ довічне ув’язнення отримав російський комбат, який закатував українського воїна під час окупації Чернігівщини

За матеріалами Служби безпеки України до довічного ув’язнення заочно засуджено російського загарбника, який вчиняв воєнні злочини у період тимчасової окупації частини північних регіонів України. Засуджений – майор Даніл Коблік – командир батальйону 74-ї окремої мотострілецької бригади зс рф (м. Юрга, Кемеровська область).

Оперативна інформація станом на 06.00 01 лютого 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Оперативна інформація станом на 06.00 31 січня 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російська федерація продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

За матеріалами СБУ 15 років тюрми заочно отримала зрадниця, яка керує незаконною «паспортизацією»

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено колишню співробітницю міграційної служби Луганщини, яка добровільно співпрацює з ворогом. Встановлено, що мешканка Станиці Луганської Владислава Ковальчук добровільно пішла на співпрацю з окупаційною владою та погодилася очолити «Станично-Луганське відділення міграційної служби «мвс лнр».

Незнайомці із соцмереж обіцяють примножити «інвестовані» гроші: поліцейські Прилуччини застерігають громадян від шахрайської схеми

Поліцейські радять громадянам остерігатися сумнівних пропозицій про легкий заробіток в Інтернеті та ретельно перевіряти інформацію про варіанти можливого заробітку онлайн.29 січня до поліції звернулася 50-річна мешканка Прилуцького району, яка повідомила, що в  месенджері «Telegram» знайшла повідомлення про вкладення коштів в криптовалюту. Жінка зв’язалася з «менеджером», який пообіцяв, що потроїть внесену нею суму за 24 години. Жінка погодилась та відправила «інвестору» більше 10 тисяч гривень. Після цього зв'язок з незнайомцем обірвався, він перестав відповідати та заблокував жінку. Наразі поліцейські розшукують причетного до шахрайства у рамках відкритого кримінального провадження. Поліція закликає громадян не виконувати вказівок незнайомих осіб, які пов’язані з переведенням коштів. Максимально обережно ставтеся до пропозицій легкого заробітку в Інтернеті.