Про проведення 43 сесії сільської ради 8 скликання Сухополов`янської сільської ради 09 лютого 2024 року

  Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  09 лютого  2024 року о 10.00 у приміщенні Сухополов’янського сільського клубу відбудеться пленарне засідання  43  сесії Сухополов’янської сільської  ради 8 скликання за адресою: с. Сухополова, вул. Закарпатська, 1

Здобути цивільну професію під час військової служби – цілком реально!

Павло Самойленко з Корюківки паралельно зі службою в ЗСУ безкоштовно здобуває нову професію – оператора з обробки інформації та програмного забезпечення. Це стало можливим завдяки реалізації службою зайнятості експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Шановні жителі Сухополов’янської громади!

У зв’язку з численними зверненнями на урядову «гарячу лінію» щодо надання гуманітарної допомоги роз’яснюємо, що сільська рада не має можливості надавати гуманітарну допомогу, за якою масово звертаються на сьогодні заявники. Гуманітарна допомога, яка надходила до сільської ради відразу надавалася сім’ям та особам пільгових категорій (внутрішньо переміщеним особам та сім’ям, особам з інвалідністю, сім’ям, які виховують дітей, сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, родинам загиблих військовослужбовців).

Оперативна інформація станом на 06.00 30 січня 2024 року щодо російського вторгнення

Розпочалася сімсот шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російська федерація продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Привласнила кошти за комунальні платежі: на Прилуччині поліцейські оголосили про підозру зловмисниці

Працюючи у поштовому відділенні, жінка привласнила гроші п’ятнадцяти пенсіонерів, сплачені за комунальні послуги. Відтак справні платники опинилися в боржниках, а зловмисниці загрожує кримінальна відповідальність.

На Прилуччині поліцейські розслідують обставини отруєння родини чадним газом

Внаслідок отруєння постраждали батько родини, двоє хлопчиків 11-ти та 13-ти років, а також п’ятимісячна дівчинка. Їх було госпіталізовано, наразі загрози життю немає. Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлюють причини та обставини події.

На Прилуччині поліцейські притягнули до відповідальності причетних до незаконної торгівлі тютюновими виробами

В ході перевірок торговельних точок у Прилуках, Линовицькій та Срібнянській територіальних громадах співробітники Прилуцького районного відділу поліції задокументували сім фактів продажу тютюнових виробів без марок акцизного податку та без дозвільних документів. Стосовно правопорушників складено  адміністративні протоколи. Незаконний товар вилучено.

Перейшов за посиланням для зарахування коштів під час продажу товарів та втратив понад 40 тисяч гривень: поліція застерігає громадян від шахраїв

Поліцейські закликають громадян під час купівлі-продажу товарів не переходити за сумнівними посиланнями в Інтернеті та не вводити секретні паролі своїх банківських карток на незнайомих та підозрілих веб-сайтах.

Повідомлення про проведення засідання виконавчого комітету Сухополов`янської сільської ради 02 лютого 2024 року

   Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  02 лютого 2024 року  о 10:00  відбудеться засідання виконавчого комітету  у конференц-холі  Прилуцької районної ради за адресою: м.Прилуки, вул.Київська, 220, 3 поверх.