Поліцейські Прилуччини проводять профілактичні заходи направлені на зниження аварійності на дорозі

Співробітники груп реагування патрульної поліції Прилуцького району проводять комплекс профілактичних заходів з контролю безпеки дорожнього руху та дотримання Правил дорожнього руху для запобігання загибелі та травмування людей на дорогах.

Оперативна інформація станом на 06.00 16 лютого 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот двадцять третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

15 лютого вшановуємо  учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого в Україні відповідно до Указу Президента України від 11 лютого 2004 року –  День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення радянських військ з Республіки Афганістан. Саме цього дня 35 років тому відбулося остаточне виведення військ з території Республіки Афганістан.  З 1979 року до 1989  рік тривала війна в Афганістані, яка була  однією з трагічних сторінок нашої історії,  не забудеться ніколи, не зітреться з пам’яті тих, хто пройшов той пекельний шлях.

Наші спортсмени у м.Львів  на чемпіонаті з легкої атлетики

З 8 лютого по 11 лютого 2024 року до Львова завітали юні легкоатлети з усіх областей України на чемпіонат з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2009-2010 р.н.  Серед них були і вихованці комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа»  Сухополов’янської сільської ради, які достойно виступили і показали гарні результати: Яценко Марина на дистанції 1500 м з/п зайняла 7 місце та здобула очки до загального заліку. Бабарика Гліб зайняв 6 місце в складі збірної команди Чернігівської області з естафетного бігу. Александрова Карина та Зінченко Діана встановили особисті рекорди в бігу на 200 та 400 м, виконавши норматив І юнацького розряду.  Юні спортсмени змагались на бігових доріжках, спілкувались з однолітками та мали можливість насолоджуватись архітектурою старовинного міста.  Дякуємо нашим мужнім військовослужбовцям ЗСУ за можливість брати участь у змаганнях високого рівня.

Очільник Сухополов’янської громади взяв участь у засіданні  Ради територіальних громад Чернігівської області

14 лютого 2024 року очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський взяв участь у  засіданні Ради територіальних громад Чернігівської області, яке провів начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус. Питання цивільного захисту та можливостей розвитку бізнесу, підтримки ветеранів та їх родин, а також розвитку сімейних форм виховання обговорювали  під час Ради територіальних громад області. У діалозі – начальник ОВА В’ячеслав Чаус, голова обласної ради Олена Дмитренко, начальники РВА, очільники громад. Як зазначив директор Департаменту з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи ОДА Сергій Болдирев, наразі у 20-кілометровій смузі розташовані 127 населених пунктів, у деяких з них ніхто не проживає. Однак, варто продумувати чіткий алгоритм дій у разі підвищення небезпеки для тих, хто залишився.

Оперативна інформація станом на 06.00 15 лютого 2024 року щодо російського вторгнення

Розпочалася сімсот двадцять друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Підтримуємо на  передовій  наших земляків-захисників ЗСУ !

Сухополов’янська громада  цілеспрямовано продовжує надавати підтримку Збройним Силам України.       12 лютого 2024 року очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський та волонтер Вячеслав Мережко  відвідали 5 військових підрозділів на передовій  (Запорізький  напрямок) з метою   доставки допомоги  та найщиріших, найтепліших слів підтримки, поваги, вдячності військовослужбовцям  наших  незламних  ЗСУ, які мужньо та самовіддано захищають суверенітет та територіальну цілісність України та кожного з нас.

Прилуцькі поліцейські нагадали дітям абетку дорожнього руху

Співробітники ювенальної превенції Прилуцького районного відділу поліції завітали до учнів початкових класів Прилуцької гімназії № 13 та розповіли їм про основні правила дорожнього руху.  Поліцейські нагадали дітлахам про необхідність дотримання правил дорожнього руху та про небезпеку, яка може чатувати на дорозі.  Особливу увагу поліцейські звернули на те, як важливо бути помітними на дорозі та мати на одязі світловідбиваючі елементи. Адже коли на вулиці швидко вечоріє, пішоходи стають практично невидимими у сутінках. Як зазначила інспектор сектору ювенальної превенції Прилуцького райвідділу поліції Яна Гуменна: «Ми постійно проводимо для школярів профілактичні заняття. Під час такого спілкування діти повторюють Правила дорожнього руху України та мають змогу поставити поліцейським навідні запитання».

Повідомлення про проведення засідання виконавчого комітету Сухополов`янської сільської ради 16 лютого 2024 року

Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  16 лютого 2024 року  о 10:00  відбудеться засідання виконавчого комітету  у конференц-холі  Прилуцької районної ради за адресою: м.Прилуки, вул.Київська, 220, 3 поверх.

Оперативна інформація станом на 06.00 14 лютого 2024 року щодо російського вторгнення

Розпочалася сімсот двадцять перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.