Розпочато прийом заявок на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України

Премія Кабінету Міністрів України присуджується особам віком до 35 років за досягнення у розбудові України упродовж 2023 року. Також при цьому можуть враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки. Щороку присуджується до 20 Премій у розмірі 50 тис. гривень кожна. Премія не присуджується повторно, а також за досягнення, за які особи відзначені державними нагородами. Для здобуття Премії районні, районні у мм. Києві та Севастополі держадміністрації, органи місцевого самоврядування, громадські об’єднання, які не мають статусу всеукраїнських, відокремлені підрозділи всеукраїнських громадських об’єднань, благодійні організації, засоби масової інформації регіональної або місцевої сфери розповсюдження подають Мінмолодьспорту супровідний лист не більше як на одну особу у довільній формі до 22 лютого 2024 року. До супровідного листа додаються такі документи:

Оперативна інформація станом на 06.00 13 лютого 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот двадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Шановний клієнт, вашу банківську картку заблоковано! Отримали подібне повідомлення? Йдіть в банк» –  поліцейські застерігають громадян від шахраї

Продиктувавши третім особам секретну інформацію про власну банківську картку, житель Прилук втратив більше 18 тисяч гривень. Днями до поліції звернувся 48-річний прилучанин, який постраждав від дій шахрая. Чоловіку зателефонував невідомий і представився співробітником служби безпеки банку. Співрозмовник почав запевняти заявника, що його банківську картку заблоковано та переконав чоловіка назвати код з смс-повідомлення. Потерпілий так і вчинив, внаслідок чого втратив свої заощадження. Поліцейські закликають мешканців Прилуччини не виконувати вказівок незнайомців та не передавати стороннім особам жодних відомостей про свої банківські картки. В такий спосіб шахраї можуть отримати доступ до ваших рахунків.

Щодо Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови

Національним Фестивалем «Код Нації» спільно з проєктом «ПроМову» оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого. Головною метою Конкурсу є сприяти розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві; заохочення представників усіх верств населення до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу та Тестування. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.

Співпрацювати зі службою зайнятості роботодавцям вигідно!

Працюючі підприємства – важлива складова економіки країни під час воєнного стану. Бо вони сумлінно сплачуючи податки, тим самим наближають Перемогу. Одне із відомих не лише на Чернігівщині, а й в Україні та далеко за її межами - АТ "Слов'янські шпалери - КФТП". Це – компанія з багаторічною історією, знаний виробник шпалер та найбільше бюджетоутворююче підприємство Корюківщини.

Оперативна інформація станом на 06.00 12 лютого 2024 року щодо російського вторгнення

Розпочалася сімсот дев’ятнадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

У Прилуках поліцейські задокументували спробу нетверезого водія дати неправомірну вигоду патрульним

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Прилуцького районного відділу поліції викрили 37-річного водія легковика, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння та спробував «відкупитися» від відповідальності за 5 тисяч гривень.

Просять завдаток за оренду житла? Поліцейські застерігають громадян від шахраїв

Поліцейські радять громадянам остерігатися сумнівних оголошень про здачу житла в Інтернеті та ретельно перевіряти інформацію про осіб, які його пропонують. Як правило зловмисники розміщують оголошення про оренду житла, пропонуючи затишне житло за «привабливою» ціною. Пізніше шахраї повідомляють, що на це житло вже є чималий попит. І для того щоб підтвердити серйозність своїх намірів потрібно надіслати гроші за «бронь» або попередній перегляд оселі. Втім після надходження грошей від довірливих громадян, «орендодавець» перестає виходити на зв'язок та блокує клієнтів.