Молодіжна Рада Сухополов'янської сільської ради 🇺🇦 оголошує терміновий благодійний збір! ❗️❗️❗️

Наші хлопці військові земляки 🇺🇦, котрі в неймовірно пекельних умовах стримують 💪 ворога на найгарячіших напрямках 🔥 на Сході України 🇺🇦 мають нагальну потребу в 140 л дизельного палива ⛽️.  Важливо❗️❗️❗️ Це паливо буде безпосередньо передане волонтерами на "0"🔥, в т.ч. на потреби шпиталів та стабілізаційних пунктів 🏥 , таким чином врятувавши не одне життя ❤️ наших воїнів❗️ Ціль - 7⃣3⃣0⃣0⃣ грн.

Ярмарок до Дня українського добровольця!

      14 березня та 15 березня 2024 року для здобувачів освіти Сухополов'янського ліцею, їхніх батьків та колективу ліцею проведено благодійний ярмарок «Вони для нас виборюють життя...» з метою задонатити воїнам ЗСУ: тим бригадам,ув яких воюють батьки та рідні наших ліцеїстів, чоловіки наших вчителів, наші учні-випускники. День 14 березня обраний не випадково: саме 14.03.2014 року розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, а 14.03.2017 року Верховною Радою України установлено цей день з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню уваги та турботи до учасників добровольчих формувань. Адже немає і не буде жертовнішої справи, аніж узяти до рук зброю для захисту своєї країни, родини, дітей.

Шановні працівники  житлово-комунального господарства громади!

Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто дозвольте  щиро привітати Вас  з  Днем працівників  житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке відзначаємо кожну третю неділю березня відповідно до Указу Президента України від 15 лютого 1994 року.

Оперативна інформація станом на 06.00 17 березня 2024 року щодо російського вторгнення

Розпочалася сімсот п’ятдесят третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 58 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 6 ракетних та 62 авіаційних удари, здійснив

Оперативна інформація станом на 06.00 16 березня 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот п’ятдесят друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 78 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 10 ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснив

Реагуємо на звернення жителів громади!

     З урахуванням  звернень громадян  15 березня 2024 року  грейдером Сухополов’янської громади були виконані роботи з грейдерування та часткової підсипки  дорожнього полотна по вул.Сумській в с.Манжосівка (Дідовецький старостинський округ).  Роботи з благоустрою будуть продовжені в інших старостатах. Працюємо далі.

Грейдерування доріг у Заїздському старостаті!

        У Сухополов’янській громаді проводяться  роботи із грейдерування, яке застосовується для вирівнювання доріг із ґрунтовим покриттям.   13 березня та 14 березня 2024 року  в с.Заїзд та с.Петрівське Заїздського старостинського округу працював грейдер Сухополов’янської громади. Як результат, прогрейдеровані  відповідно до звернень жителів всі  дороги з ґрунтовим покриттям, які цього потребували, у вищезгаданих населених пунктах, а також під’їзди до сільських кладовищ у с.Заїзд та с.Петрівське. Роботи з благоустрою будуть продовжені в інших старостатах. Зробимо нашу громаду затишною і комфортною для проживання! Працюємо далі  для жителів громади.

Оперативна інформація станом на 06.00 15 березня 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот п’ятдесята перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 76 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 16 ракетних та 130 авіаційних ударів, здійснив

Виїзний прийом у Колісниківському  старостаті!

14 березня  2024 року Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський провів особистий виїзний прийом громадян у селі Колісники за участі старости  старостинського округу  Наталії Зуєвої, начальника відділу – державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Ірини Якименко, начальника  відділу соціальної підтримки населення  сільської ради Наталії Музиченко та   поліцейського офіцера Сухополов’янської громади Юрія Дем'яненка.  

Виїзний прийом у Лісовосорочинському старостаті!

14 березня  2024 року Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський провів особистий виїзний прийом громадян у селі Лісові Сорочинці за участі старости  старостинського округу  Ірини Іваншиної, начальника відділу – державного реєстратора  відділу «Центр надання адміністративних послуг» Ірини Якименко, начальника  відділу соціальної підтримки населення  сільської ради Наталії Музиченко та   поліцейського офіцера Сухополов’янської громади Юрія Дем'яненка.