Роботи  з благоустрою  у Дідовецькому старостаті!

      У рамках проведення весняного місячника з благоустрою на території населених пунктів Сухополов’янської сільської ради протягом тижня у Дідовецькому старостинському окрузі працювала спеціалізована техніка комунального підприємства «Добробут» і як результат: здійснено подрібнення та вивіз з узбіч  доріг  зрізаних гілок дерев, кущів.  Роботи в  даному напрямку будуть подовжені. Зробимо нашу громаду комфортною та затишною для проживання. Працюємо для жителів  громади!

Роботи з благоустрою в Нетяжинському  старостаті!

       У Сухополов’янській громаді продовжуються  роботи із підсипки  доріг з ґрунтовим покриттям.      03  квітня  2024 року були  здійснено підсипку  та вирівнювання частини дороги до кладовища по вул.Шевченка в с.Нова Тарнавщина. Підсипковий матеріал закуплений  сільською радою, а також  наданий  депутатом сільської ради Володимиром Полухіним.   Висловлюємо щирі слова вдячності депутату Сухополов’янської сільської ради Володимиру Полухіну за надання  підсипкового матеріалу та спеціалізованого транспорту для підвезення і виконання  відповідних робіт.       Тільки в єдності  та підтримці наша сила. Працюємо далі  для жителів громади.

Відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин та природокористування

03 квітня  2024 року відбулося  засідання постійної комісії з питань земельних відносин та природокористування сільської ради за участю сільського голови Дениса Росовського, секретаря сільської ради Володимира Бобошка, депутатів сільської ради (членів комісії) та посадовців з метою розгляду  проєктів рішень по земельних питаннях, які будуть  вноситися на розгляд пленарного засідання 45 (позачергової) сесії сільської ради. Зокрема члени  комісії погодили до розгляду на сесії звіт голови постійної комісії з питань земельних відносин та природокористування сільської ради  Олега Власенка за підсумками роботи за 2023 рік. Члени комісії детально розглянули, обговорили  та внесли рекомендації щодо розгляду вищезгаданих питань на сесії.  Засідання пройшло конструктивно та злагоджено.

Оперативна інформація станом на 06.00 03 квітня 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот сімдесята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 75 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 2 ракетних та 78 авіаційних ударів, здійснив

Продовження робіт  з благоустрою  у Білорічицькому  старостаті!

        У Сухополов’янській громаді продовжуються  роботи з благоустрою  в рамках проведення весняного місячника на території населених пунктів сільської ради, який проходить  з 01 квітня по 30 квітня 2024 року.  02 квітня  2024 року  у Білорічицькому старостинському окрузі працював грейдер  сільської ради, і як результат: здійснено зачистку узбіччя  дороги між селами Дмитрівка-Білорічиця.   Відповідні роботи будуть продовжені і в старостатах громади. Працюємо далі  для жителів нашої громади.

Продовження робіт  з благоустрою  у Знам’янському старостаті!

       У рамках проведення з 01 квітня по 30 квітня 2024 року весняного місячника з благоустрою на території населених пунктів Сухополов’янської сільської ради  під керівництвом  старости Знам’янського старостинського округу Світлани Барвінченко та за участі небайдужих жителів  було здійснено благоустрій сільського кладовища.

Активні вихідні Молодіжної ради Сухополов'янської громади

       30 березня, справжньої теплої весняної суботи,  зібралася команда Молодіжної ради з 10 осіб – усі учасники проєкту "Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад", що виконується ГО "Агенція антикризової підтримки" в рамках Програми "Мріємо та діємо", що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), IREX та партнерами, на чолі з головою Ігорем Хоменком та заступником Артемом Андрющенком. Визначили тему бюджетного моніторингу, активно попрацювали над домашнім завданням. Такі наші зустрічі передбачається проводити щотижня задля активної підготовки до наступної сесії тренінгу у травні. Також одноголосно обрали нового секретаря Молодіжної ради - Олену Чамор, та прийняли до складу відразу 4 нових учасниць.