УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

        У зв'язку з ремонтними роботами  29 березня 2024 року  до 16:00 буде відсутнє електропостачання в с. Манжосівка, с.Дідівці, с.Єгорівка. 

Подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

Подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в електронному вигляді максимально мінімізують ризик допущення помилок при їх заповненні та автоматично перевіряються.

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

До відома фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції!

Сухополов’янська сільська рада  повідомляє, що Постановою КМУ від 15 березня 2024 року № 300 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою КМУ від 16 серпня 2022 р. №918.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

        У зв'язку з ремонтними роботами 21 березня  2024 року  з 08:00 до 17:00 буде відсутнє електропостачання в  с. Лісові Сорочинці (частково), Єгорівка (частково) та с.Полова.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

        У зв'язку з ремонтними роботами 20 березня  2024 року  з 08:00 до 17:00 буде відсутнє електропостачання в  с. Лісові Сорочинці (частково).

До відома зацікавлених осіб!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу» доводимо до Вашого відома про  можливість взяття участі  у грантових програмах для створення або розвитку тепличного господарства, садівництва, ягідництва та виноградарства. Бажаючим взяти участь у вищезгаданих грантових програмах просимо до 20 березня 2024 року звернутися до  відділу економіки та інвестицій Сухополов'янської сільської ради   за тел. (04637) 5 05 50 

Оголошення! Шановні мешканці Колісниківського  старостинського округу!

У четвер, 14 березня 2024 року, о 12.00 в  приміщенні адмінбудівлі   Колісниківського  старостинського округу за адресою: с. Колісники, вул. Незалежності, 1 відбудеться особистий  виїзний прийом  громадян  сільським головою Денисом  Росовським.