Увага!!! Навчання!!!

Увага!!! Навчання!!!

Київське вище професійне училище звертається до мешканців нашої громади - випускників школи та незайнятої молоді, які стоять перед вибором - отримання подальшої освіти, професії і працевлаштування.

ОГОЛОШЕННЯ від 19 травня  2020р. УВАГА! УВАГА! УВАГА!

ОГОЛОШЕННЯ від 19 травня 2020р. УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Шановні мешканці Сухополов’янської сільської ради об’єднаної територіальної громади запрошуємо Вас до обговорення регуляторного акту, який стосується кожного мешканця населених пунктів громади - ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ НАСЕЛЕНИХ ПУКТІВ СУХОПОЛОВ’ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ Прилуцького району Чернігівської області.

НЕ ПАЛІТЬ СУХУ ТРАВУ!!!

НЕ ПАЛІТЬ СУХУ ТРАВУ!!!

З настанням весни мешканці міста і сіл виходять на природу: розпочинаються весняно-польові роботи в полі, на присадибних ділянках та городах.

УВАГА НЕРЕСТ РИБИ!

УВАГА НЕРЕСТ РИБИ!

З метою забезпечення охорони та сприятливих умов для нересту і збереження місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах, відповідно до рекомендацій Інституту рибного господарства Національної академії аграрних наук України, наказом Чернігівського рибоохоронного патруля від 10.03.2020 № 38 - од:

Ентузіасти Переволочнянського округу!

Ентузіасти Переволочнянського округу!

В Україні – офіційний карантин. До цього часу із магазинів і аптек розкупили практично все, що може захистити від вірусу або допомогти при лікуванні. Про маски годі й казати. Через дефіцит масок в аптеках ентузіасти беруться шити їх самотужки – з бинта, марлі, інших тканин і підручних засобів. Фахівці стверджують, що маски у будь-якому вигляді, навіть просто пошиті з тканини, підходять як додатковий бар’єр від інфікування в закритих приміщеннях, громадському транспорті та при близькому контакті. Саме тому ентузіасти Переволочнянського старостинського округу нашої громади також зайнялися пошивом масок з підручних засобів для себе і в подарунок. Маски багаторазові: їх достатньо випрати та випрасувати для повторного використання. Гарний приклад для наслідування.

До відома жителів ОТГ!

До відома жителів ОТГ!

Постановою головного державного санітарного лікаря України від 21 березня 2020 року №2 "Про запобігання подальшого занесення на територію України випадків коронавірусної хвороби (COVID-19)" для громадян, які повертаються із-за кордону в умовах карантину, встановлено підписання інформованої згоди особи на проведення протиепідемічних та/або профілактичних заходів.

ЕКОЛОГИ ЗАКЛИКАЮТЬ БІЛЬШ СУВОРО ДОТРИМУВАТИСЯ ПРАВИЛ ПОВОДЖЕННЯ З ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ У ЗВ’ЯЗКУ З ЕПІДЕМІЄЮ КОРОНАВІРУСУ.

ЕКОЛОГИ ЗАКЛИКАЮТЬ БІЛЬШ СУВОРО ДОТРИМУВАТИСЯ ПРАВИЛ ПОВОДЖЕННЯ З ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ У ЗВ’ЯЗКУ З ЕПІДЕМІЄЮ КОРОНАВІРУСУ.

У результаті протиепідемічних заходів, які сьогодні проводяться у зв’язку з епідемією коронавірусу, утворюється значна кількість медичних відходів. Вони можуть бути не тільки носіями вірусу, а й становити загрозу довкіллю, якщо не дотримуватися правил їх збирання та передачі на знешкодження.

До відома платників податків!

До відома платників податків!

Законом України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID19)" установлено мораторій на проведення документальних та фактичних перевірок на період з 18 березня по 31 травня 2020 року, крім документальних позапланових перевірок з підстав, визначених підпунктом 78.1.8 пункту 78.1 статті 78 Податкового кодексу. Інформація про перенесення документальних планових перевірок, які мали розпочатися з 18 березня по 31 травня 2020 року та на день набрання чинності Закону не були розпочаті, включається до оновленого плану-графіку, який оприлюднюється на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику, до 30 березня 2020 року.

COVID-19

COVID-19

У зв'язку із поширенням територією України гострої респіраторної хвороби COVID-19, Сухополов'янська ОТГ просить громадян громади на період карантину за можливості залишатися вдома, крім необхідності купівлі продуктів та ліків.