Конкурс

Конкурс

Сухополов’янська   сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадової особи місцевого самоврядування :

Вебінар на тему: «Підтримка місцевих товаровиробників»

Вебінар на тему: «Підтримка місцевих товаровиробників»

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки місцевих товаровиробників.

ШУКАЄМО ПЕРЕВІЗНИКА!!!

ШУКАЄМО ПЕРЕВІЗНИКА!!!

У обласній газеті "Вісник Ч" від 6 серпня 2020 року №32/1786 опубліковано оголошення про проведення 10 вересня 2020 року обласною державною адміністрацією конкурсів з перевезення пасажирів на автомобільних маршрутах загального користування, зокрема, Прилуки - Буди через Радьківку (рейси 1087к/1088к, 1091к/1092к, 1093к/1094к) за номером 565.

УВАГА! КОНКУРС!!!

УВАГА! КОНКУРС!!!

Наша країна прекрасна! У кожного з нас є улюблені місця, про які варто розповісти іншим. Давайте разом популяризувати туристичні принади України, підтримувати національну ідею та поглиблювати у своєму серці любов до рідної землі!

«Кращий товар Чернігівщини»-2020!!!

«Кращий товар Чернігівщини»-2020!!!

До уваги суб’єктів малого і середнього підприємництва, які зареєстровані та займаються виробництвом продовольчих та непродовольчих товарів на території громади.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні мешканці Сухополов’янськоїсільської ради запрошуємо Вас до обговорення регуляторного акту – «Про встановлення місцевих податків та/або зборів на території Сухополов’янської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2021 рік»

Увага!!! Навчання!!!

Увага!!! Навчання!!!

Київське вище професійне училище звертається до мешканців нашої громади - випускників школи та незайнятої молоді, які стоять перед вибором - отримання подальшої освіти, професії і працевлаштування.

ОГОЛОШЕННЯ від 19 травня  2020р. УВАГА! УВАГА! УВАГА!

ОГОЛОШЕННЯ від 19 травня 2020р. УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Шановні мешканці Сухополов’янської сільської ради об’єднаної територіальної громади запрошуємо Вас до обговорення регуляторного акту, який стосується кожного мешканця населених пунктів громади - ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ НАСЕЛЕНИХ ПУКТІВ СУХОПОЛОВ’ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ Прилуцького району Чернігівської області.

НЕ ПАЛІТЬ СУХУ ТРАВУ!!!

НЕ ПАЛІТЬ СУХУ ТРАВУ!!!

З настанням весни мешканці міста і сіл виходять на природу: розпочинаються весняно-польові роботи в полі, на присадибних ділянках та городах.

УВАГА НЕРЕСТ РИБИ!

УВАГА НЕРЕСТ РИБИ!

З метою забезпечення охорони та сприятливих умов для нересту і збереження місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах, відповідно до рекомендацій Інституту рибного господарства Національної академії аграрних наук України, наказом Чернігівського рибоохоронного патруля від 10.03.2020 № 38 - од: