УВАГА!!! Навчання для депутатів

УВАГА!!! Навчання для депутатів

ULEAD Чернігівський регіональний офіс 16 лютого 2021 року організовує  семінар «Депутат місцевої ради: статус, права та обов’язки» для  депутатів сільських, селищних, міських рад регіону.  "Навчання допоможе депутатам місцевих рад розібратись у складнощах їх статусу, правах та обов’язках, проаналізувати обмеження у своїй роботі та розглянути вимоги до регламенту місцевих рад й роботи в комісіях", - наголошує Iryna Kudryk  Для реєстрації необхідно відправити запит на електронну адресу chernihiv@u-lead.org.ua. до 17.00 12 лютого 2021 року.  У листі вкажіть своє повне прізвище, ім'я та по батькові, назву ради, депутатом якої ви є, місце роботи, посаду, мобільний номер телефону та електронну пошту. #ULEAD #ULEADwithEurope ULEAD Чернігівський регіональний офіс ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

УВАГА!!!

УВАГА!!!

Шановні жителі громади! КП "АРТ-С" Сухополов'янської ОТГ нагадує реквізити абонплати за вивіз ТПВ: КП "АРТ-С", Особовий рахунок _________________ с. Сухополова, вул. Чернігівська, буд. 32.  Код 39822728, р/р UA 453535530000026002300015972. Філія - Чернігівське обласне управління АТ "Ощадбанк",  МФО 353553. ПІБ _____________________. В умовах запроваджених обмежувальних заходів, пов’язаними з пандемією коронавірусу (COVID-19), оплату комунальних послуг наполегливо радимо здійснювати в онлайн-режимі, не виходячи з дому. Своєчасна оплата за послуги з вивезення твердих побутових відходів – це гарантія отримання якісних послуг для кожного споживача, забезпечення чистоти приміських населених пунктів. ВИВІЗ СМІТТЯ НА СТИХІЙНІ СМІТТЄЗВАЛИЩА СУВОРО ЗАБОРОНЕНО!

ОГОЛОШЕННЯ!!!

ОГОЛОШЕННЯ!!!

До відома жителів адміністративного центру громади!!! На виконання численних звернень жителів адміністративного центру громади у Сухополов’янській ОТГ завершені роботи по виготовленню та затвердженню в установленому законодавством порядку печатки «Для довідок». Ця печатка буде використовуватися з метою надання послуг населенню сіл Сухополова, Полова, Ярова Білещина, Білещина та Пирогівці для зручності в отриманні різноманітних довідок.  Відтепер довідки жителям адміністративного центру громади будуть надаватися за адресою: с. Сухополова, вул. Чернігівська, 32.  Адже, до цього часу для отримання довідки жителям вказаних сіл потрібно було їхати до м. Прилуки. Від щирого серця дякуємо усім жителям адміністративного центру за розуміння.

ОГОЛОШЕННЯ!!!

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Відповідно до Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на найняття посади директора Центру соціальних служб Сухополов’янська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:  директора Центру соціальних служб.

ОГОЛОШЕННЯ!!!

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» Сухополов’янська   сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

ОГОЛОШЕННЯ!!!

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» Сухополов’янська   сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: