Вшанували пам’ять Сергія Безгубченка!!!

Вшанували пам’ять Сергія Безгубченка!!!

4 вересня 2014 року у селі Дмитрівка Новоайдарського району Луганської області під час обстрілу із РСЗВ «Смерч» загинув стрілець 1 окремої танкової бригади, наш земляк із Сухополової Сергій Безгубченко.

Допомога на ФП в Ряшки!

Допомога на ФП в Ряшки!

Враховуючи звернення завідуючої Ряшківського фельдшерського пункту Колєсникової Ольги Іванівни щодо придбання засобів захисту у протидії COVID-19, для даного ФП придбано засоби для дезінфекції рук, оглядові рукавички, захисні маски та прилад для вимірювання кисню у крові.

Зустріч з обдарованою молоддю!

Зустріч з обдарованою молоддю!

1 вересня на свято Першого дзвоника відбулася зустріч сільського голови Дениса Росовського з обдарованими учнями Сухополов’янської ЗОШ. Цей захід традиційний і проводився сільською радою щорічно для відзначення кращих учнів та їх заохочення.

Вітаємо з днем Знань!

Вітаємо з днем Знань!

Шановні освітяни, школярі, студенти, батьки, всі, хто причетний до освітнього процесу! Прийміть щирі вітання з нагоди 1 вересня – Дня знань! З кожним новим навчальним роком приходять не тільки знання, а й нові друзі, враження, досвід та підготовка до самостійного життя. Бажаємо всім легкої дороги до знань, цікавих уроків та наполегливості. Будьте впевнені у власних силах і нехай цей навчальний рік стане для вас роком нових можливостей, партнерства і творчого зростання.

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ ГРОМАДИ!!!

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ ГРОМАДИ!!!

Дотація за наявні бджолосім’ї - надається на безповоротній основі юридичним особам, фізичним особам-підприємцям та фізичним особам, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей, у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. Максимальний розмір дотації становить 60 000 гривень одному отримувачу.

Реєстрація народження хлопчика!

Реєстрація народження хлопчика!

27 серпня Рудівським старостинським округом здійснено реєстрацію народження хлопчика Єлисея. Від щирого серця вітаємо батьків із цією подією. Бажаємо, щоб малюк ріс активним, здоровим, допитливим і щасливим. Нехай у Вашій родині завжди буде достаток, добробут і гармонія. Терпіння Вам, мирних ночей і величезних досягнень на кожному етапі життя малюка!

День пам'яті захисників України!

День пам'яті захисників України!

29 серпня відповідно до Указу Президента України від 23 серпня 2019 року відзначався День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Шановні жителі громади!!!

Шановні жителі громади!!!

Від щирого серця вітаємо Вас зі святом Успіння Пресвятої Богородиці. Нехай буде добрим серце, щасливим - життя, щирою - посмішка, радісною - надія. Бажаємо миру і благодаті, ніжного кохання і міцної віри, самовідданості душі і чистоти думки!

Реєстрація народження хлопчика!!!

Реєстрація народження хлопчика!!!

25 серпня Дідовецьким старостинським округом здійснено реєстрацію народження хлопчика Єгора. Від щирого серця вітаємо батьків з цією подією. Нехай Ваш синочок буде здоровим і щасливим, стане для тата — помічником, а для мами — опорою. Нехай кожна мить його життя буде прожита в щасті і радості. Бажаємо, щоб він радував вас своїм здоров’ям, успіхами і досягненнями!