ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

Сухополов'янська ОТГ висловлює слова співчуття Виконавчому комітету, депутатському корпусу, усім жителям Вертіївської ОТГ, рідним та близьким з приводу передчасної смерті голови громади Ігоря Мороза, який пішов з життя на 45 році життя.

З Днем будівельника!!!

З Днем будівельника!!!

Шановні будівельники! У цей веселий, радісний, святковий день бажаємо любові, удачі, щастя, радості, міцного здоров'я Вам, Вашим рідним і близьким.

З Днем Пантелеймона Цілителя!

З Днем Пантелеймона Цілителя!

Святий Пантелеймон — покровитель лікарів, податель милості та одужання всім болящим, а також — покровитель військових. Саме до цього великомученика звертаються в хвилини тілесної та душевної скорботи, його просять про одужання у безнадійних випадках. В Україні лікарям за відданість справі вручають Орден святого Пантелеймона.

З Днем працівників ветеринарної медицини!

З Днем працівників ветеринарної медицини!

Усі ветеринари сьогодні відзначають своє професійне свято. Без активної участі працівників ветеринарної медицини брати наші менші не змогли би радувати око своїх хазяїв. Саме завдяки їм ми також маємо можливість вживати в їжу якісні продукти тваринництва.

Ремонт дороги!

Ремонт дороги!

Пріоритетним напрямком роботи керівництва Сухополов'янської ОТГ є залучення додаткового позабюджетного фінансування для виконання ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення та комунальних дорогах громади.

Неймовірні села України 2020!

Неймовірні села України 2020!

Село Дідівці – поєднання історії та сучасності: музей-садиба Миколи Костомарова, об'єкт природно-заповідного фонду - Ландшафтний заказник місцевого значення «Бакумова гора», новозбудований храм на честь преподобної Параскеви Сербської.

Підсипка дороги!!!

Підсипка дороги!!!

3 серпня завершено підсипку вулиці 1 Травня в селі Сухополова. Вказані роботи були виконані на прохання місцевих мешканців. Підсипку здійснено асфальтною стружкою у рамках проведення благоустрою населеного пункту.

Неймовірні села України 2020!!!

Неймовірні села України 2020!!!

Село Переволочна Сухополов'янської ОТГ - учасник конкурсу "Неймовірні села України 2020". Відповідну заявку на участь у конкурсі із зазначенням унікальної культурної спадщини, яка збереглася до наших часів, підготовлено Переволочнянським старостинським округом.

Програма USAID DOBRE!!!

Програма USAID DOBRE!!!

Глобал Комьюнітіз (Global Communities) виконує п’ятирічний проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) вартістю $50 мільйонів «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Програма DOBRE спрямовує більшу частку технічної та фінансової допомоги на місцевий рівень, зокрема створюючи умови для нових Об’єднаних Територіальних Громад (ОТГ) краще управляти ресурсами, підвищити якість комунальних послуг, стимулювати місцеву економіку та підвищити залученість громадян.