28 червня – День Конституції.

28 червня – День Конституції.

Це дата історичного голосування та затвердження парламентом основного Закону України. З усіх пострадянських республік Україна прийняла Конституцію останньою. Писали її цілих шість років – з 1990-го по 1996-ий. А міжнародне співтовариство визнало її однією з найдемократичніших у світі. День Конституції України - єдине державне свято, закріплене в самій Конституції.

Ремонт дороги у с. Заїзд!!!

Ремонт дороги у с. Заїзд!!!

27 червня у с. Заїзд завершено роботи по ямково-експлуатаційному ремонту автодороги місцевого значення по вул. Михайлівській. Сільський голова Денис Росовський спільно з в.о. старости Заїздського старостинського округу Ніною Свистун ознайомилися з виконанням даних робіт. Замовником ремонтних робіт є управління капітального будівництва облдержадміністрації, яким визначено виконавця робіт ТОВ "Транслайн".

Благоустрій дитячого майданчика!!!

Благоустрій дитячого майданчика!!!

Літо - найулюбленіший та безтурботний час для прогулянок, творчості і досліджень діток! Саме для них сьогодні працівники Переволочнянського старостинського округу спільно з батьками, бабусями та дідусем здійснили фарбування дитячого майданчика у с. Переволочна.

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження генерального директора ТОВ "Агрокім" Віталія Юрійовича Лановлюка. Нехай Ваш ентузіазм не згасає, а удача ніколи не залишає у відповідальних і важливих справах. Бажаємо Вам бравих сил і міцного здоров’я, вірних рішень і безперечних успіхів у діяльності, особистих досягнень у роботі та чудових ідей, незгасимого оптимізму життя і стабільного благополуччя. З Днем Народження!

Ремонт дороги в селі Погреби

Ремонт дороги в селі Погреби

Розпорядженням облдержадміністрації від 25.03.2020 №179 затверджено перелік будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. До даного переліку увійшла автодорога місцевого значення села Погреби по вул. Генеральській, загальною площею 2050 кв. м. та пердбачено кошти в сумі 1538,1 тис. грн. Замовником робіт є управління капітального будівництва облдержадміністрації, яким проведено відкриті торги і визначено переможцем – виконавцем робіт ПП «Шляхрембуд №17». На сьогодні підприємством розпочато роботи по улаштуванню дорожнього покриття. Хід робіт проконтрольовано сільським головою Денисом Росовським та в.о. старости Погребівського старостинського округу Володимиром Хоменком.