Відбулось урочисте перепоховання останків та вшанування пам’яті капітана Червоненка Миколи Яковича!!!

Відбулось урочисте перепоховання останків та вшанування пам’яті капітана Червоненка Миколи Яковича!!!

25 жовтня 2019 року в Кіровському районі Ленінградської області, в районі дороги Вороново-Карбусель в 300 метрах від піщаного кар'єру було знайдено залишки бійця радянської армії Червоненка Миколи Яковича, який народився 1916 року в селі Знам'янка.Воював у складі 1242 стрілецького полку 374 стрілецької дивізії. Був начальником зв'язку полку. Поліг у бою з нацистськими окупантами 14 серпня 1943 року і вважався безвісти зниклим.

Привітали медиків!!!

Привітали медиків!!!

Професійне свято - Міжнародний День медичного працівника відзначається в третю неділю червня.

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження генерального директора ТОВ "Крок-УкрЗалізБуд", депутата обласної ради Людмилу Андрієвську. Бажаємо, щоб кожна ідея втілилася в життя. Нехай будь-яка справа приносить успіх і вигоду. Нехай кожен день буде насиченим і плідним. Хай підлеглі щиро поважають, а рідні міцно люблять. Нехай доля дарує світ і благо, а будь-яке рішення, прийняте Вами, буде вірним і правильним.

Міжнародна допомога для громади!!!

Міжнародна допомога для громади!!!

"Sunflower of Peace" (в перекладі "Організація - Соняшник Миру") - це громадська неприбуткова організація, розташована у м.Бостон США, яка постійно допомагає малозабезпеченим українцям за співпраці з визнаних установ та організацій.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Сухополов'янська ОТГ вітає з Днем Народження начальника Прилуцького міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Суми) Світлану Логвиненко. Від душі бажаємо бравих сил і міцного здоров’я, вірних рішень і безперечних успіхів у діяльності, особистих досягнень у роботі та чудових ідей, незгасимого оптимізму життя і стабільного благополуччя.

У РЯШКІВСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВСТАНОВИЛИ ОПАЛЕННЯ!!!

У РЯШКІВСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВСТАНОВИЛИ ОПАЛЕННЯ!!!

Будинок культури – один із важливих осередків життя громади у селі. Протягом тривалого часу у сільському Будинку культури с. Ряшки опалення було відсутнє, що створювало масу незручностей у проведенні святкових заходів. Намір встановити опалення у сільського голови Дениса Росовського виник давно. Ретельно готувалися, шукали інвесторів та розглядали всі плюси й мінуси того чи іншого виду опалення. Зрештою, зупинилися на твердопаливному котлі. Це не лише джерело тепла, а й ефективна економія коштів і збереження закладу старостинського округу.

У Сухополов’янській ОТГ відбулося засідання 7 сесії 7 скликання сільської ради

У Сухополов’янській ОТГ відбулося засідання 7 сесії 7 скликання сільської ради

10 червня у Сухополов’янській ОТГ відбулося засідання 7 чергової сесії 7 скликання сільської ради, на якій розглянуто звіти про виконання бюджету за І квартал 2020 року сільських рад, які об'єдналися. Також розглянуті питання з прийняття рішення про затвердження генеральних планів населених пунктів Мазківського старостинського округу, встановлення пільги єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, які є платниками податку першої та другої групи тощо. Більшість питань прийнято одноголосно.