ФОПи, які не мають найманих працівників, можуть скористатися фінансовою підтримкою на час карантину

ФОПи, які не мають найманих працівників, можуть скористатися фінансовою підтримкою на час карантину

Відтепер допомога по частковому безробіттю на період карантину може виплачуватися  фізичним особам-підприємцям, які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами, тобто сплачували єдиний соціальний внесок. 

Вітання з Днем журналіста

Вітання з Днем журналіста

Сухополов’янська об’єднана територіальна громада щиросердно вітає журналістів з їх професійним святом – Днем журналіста.

З Днем еколога!

З Днем еколога!

Всесвітній день довкілля вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря.

Реєстрація народження хлопчика!!!

Реєстрація народження хлопчика!!!

4 червня 2020 року Дідовецьким старостинським округом здійснено реєстрацію народження хлопчика Кіріла. Вітаємо батьків зі цією чудовою подією. У цей світ прийшла нова людина — крихітний хлопчик, Ваш син! Ви для нього тепер — все, весь світ у вигляді двох люблячих людей! Я бажаю, щоб почуття захоплення і любові, яке ви відчуваєте зараз, з роками міцніло і перетворилося в справжню, міцну, вірну і безмежну батьківську любов! Нехай Ваш син буде щасливою людиною, добрим і чуйним, красивим і тілом, і душею! Радості йому і теплоти на всю дорогу життя!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження директора Прилуцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніну Косенко. Бажаємо Вам нових перемог, нових звершень, тільки приємних досягнень і тільки розв’язуваних завдань. Нехай кожен Ваш день починається із щирої посмішки і гарного настрою, а улюблена робота не перестає надихати. Довгих років життя і досягнення усіх поставлених цілей!

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження в.о. старости Замостянського старостинського округу Тетяну Терентій.

Встановили світильник на сонячній батареї!

Встановили світильник на сонячній батареї!

У вечірньому садово-парковому ландшафті якісне вуличне освітлення на сонячних батареях давно зарекомендувало себе на рівні електричної підсвітки. Сонячні ліхтарі вуличного освітлення не поступаються традиційним освітлювальним приладам в декоративному плані, а в економічному, зовсім унікальні - використання енергії Сонця для зовнішнього освітлення абсолютно безкоштовно.

95-річчя !

95-річчя !

Сьогодні сільський голова Денис Росовський, в.о. старости Колісниківського старостинського округу Наталія Зуєва, депутат районної ради, заступник директора ТОВ "Прилуцький хлібодар" Сергій Козиний та депутат сільської ради від Колісниківського старостинського округу Олександр Малоголовий відвідали учасника бойових дій, ветерана Другої Світової війни Сидоренка Петра Онуфрійовича та привітали його з 95-річчям. Вельмишановному ветерану була вручена фінансова та матеріальна допомога від директора ТОВ "Прилуцький хлібодар" Миколи Супруненка та генерального директора ПрАТ "Прилуцький хлібозавод" Людмили Супруненко. Веселий та життєрадісний, з хорошим почуттям гумору Петро Онуфрійович щиро зустрічав гостей та дякував за привітання.

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!!!

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає з Днем Народження техпрацівника сільського клубу Мазківського старостинського округу Лідію Збаранську. Бажаємо безмірного щастя, міцного здоров’я, удачі, достатку, здійснення мрій! Нехай життя буде наповнена позитивними емоціями, вірними друзями, радісними днями. Яскравих, світлих, щасливих Вам подій!