Оперативна інформація станом на 06.00 09 лютого 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот шістнадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

153 планшети для учнів  закладів загальної середньої освіти Сухополов’янської громади

Сучасні технології допомагають на сьогодні в умовах військового стану вирішити багато викликів освітньої галузі. Завдяки  допомозі, яка  надійшла від французького регіону Іль-де-Франс через Асоціацію цивільного захисту Франції (Fédération Nationale de Protection Civile (FNPC), учні закладів загальної середньої освіти Сухополов’янської сільської ради   отримали 153 планшети.

Поліцейські вилучили у мешканця Прилуччини наркотики та боєприпаси

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві жителя району виявили та вилучили наркотичну речовину, набої до вогнепальної зброї, гранату Ф1 та запал до неї. 

Ринок праці мовою статистики

Протягом січня 2024 року за допомогою в пошуках роботи до служби зайнятості звернулися 868 громадян - на 15% більше у порівнянні з відповідним показником минулого року.Всього перебували на обліку та отримували послуги 4,8 тис. безробітних. З них 318 – працевлаштовано, 59 – скеровано на професійне навчання, 411 направлень видано для участі у суспільно корисних роботах. Крім того, для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці громадян, не зареєстрованих у службі зайнятості, видано 16 ваучерів на навчання.

Поліцейські Прилуччині продовжують проводити заходи щодо протидії незаконному збуту підакцизних товарів

Днями співробітники Прилуцького районного відділу поліції перевірили законність продажу тютюнових виробів у торгівельних закладах Ічнянської та Талалаївської територіальних громадах. За результатами відпрацювання в одній із крамниць Талалаївської громади правоохоронці виявили факт провадження господарської діяльності без відповідної ліцензії на продаж цигарок.

За матеріалами СБУ до 8 років тюрми засуджено організатора каналу торгівлі людьми

За матеріалами Служби безпеки України до 8 років позбавлення волі засуджено організатора злочинної групи, яка займалась «вербуванням» українців призовного віку для заробітків на нелегальному бізнесі.

Оперативна інформація станом на 06.00 08 лютого 2024 року щодо російського вторгнення

 Розпочалася сімсот п’ятнадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

У Прилуках поліцейські познайомили дітей зі своєю професією та провели пізнавальний захід

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції завітали до старшокласників Прилуцького ліцею № 3. Поліцейські ознайомили ліцеїстів з окремими поліцейськими спеціальностями та розповіли про можливості вступу до вищих навчальних закладів системи МВС.

Співробітники групи реагування патрульної поліції Срібнянського відділення поліції допомогли водієві легковика, який не міг продовжувати рух через несправність.

Вдень, 6 лютого, патрулюючи автодорогу між селами Дігтярі та Гурбинці поліцейські виявили легковик, який стояв на узбіччі дороги. Поряд з автівкою поліцейські помітили стурбованого водія  Патрульні зупинилися та запитали чоловіка, що сталося чи потрібна йому допомога. Як виявилося, автівка вийшла з ладу і чоловік її самостійно не міг завести. Патрульні миттю допомогли водію, після чого керманич продовжив свою поїздку. Громадянин подякував поліцейським за допомогу в складній ситуації. Якщо на дорозі виникли проблеми і потрібна допомога – телефонуйте 102.

Оперативна інформація станом на 06.00 07 лютого 2024 року щодо російського вторгнення

Розпочалася сімсот чотирнадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник і надалі продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.